ConnectKey sikkerhet

Du prioriterer sikkerhet. Det gjør vi også

Førsteklasses skriver og datasikkerhet


Overgår industristandarden for sikkerhetsfunksjoner og teknologi


Sikkerhet er viktig for oss, og vi vet at det er viktig for selskapet ditt også. Derfor er alle enheter med Xerox® ConnectKey®-teknologi utstyrt med vår helhetlige firepunkts tilnærming til sikkerhet, noe som gir omfattende beskyttelse for alle systemkomponenter og sårbare punkter.

Sikkerhetsfunksjoner

1. Beskyttelse mot angrep

Omfattende sikkerhetsfunksjoner beskytter mot ondsinnede angrep, spionvare og misbruk av uautorisert tilgang til skriveren. Alle tilgangspunktene er beskyttet, både overført data eller direkte på multifunksjonsskriveren.

2. Enhetsregistrering

En omfattende maskinvareverifiseringstest, enten ved oppstart* eller ved aktivering av autoriserte brukere, utløser varsler hvis det registreres skadelige endringer i skriveren. McAfee® hvitelistingsteknologi** gi konstant overvåkning av og automatisk beskyttelse mot ondsinnet programvare. Integrering med Cisco® Identity Services Engine (ISE) gjør at Xerox®-enheter automatisk oppdages på nettverket og klassifiserer dem som skrivere for å gjennomføre og overholde sikkerhetspolicy.

*VersaLink-maskiner
**AltaLink og iSeries

3. Databeskyttelse

Funksjoner forhindre tilsiktet eller utilsiktet overføring av viktige data til uautoriserte parter. Dokumenter frigis ikke før den rette brukeren er ved enheten, og skannet informasjon beskyttes fra uautoriserte brukere.

4. Eksterne partnerskap

ConnectKey-teknologi gir ekstra sikkerhetsstandarder gjennom vårt partnerskap med McAfee®* og Cisco®. Vi måler vår prestasjon mot internasjonale standarder med sertifiseringer som Common Criteria og FIPS 140-2 for å sikre at enhetene er pålitelige selv i de sikreste miljøene.

*AltaLink-enheter