L

w

Kaffemaskiner

Sjekk ut våre høykvalitets italienske kaffemaskiner fra HLF

14.03.201911:53 Stein Gøran

Helautomatiske kaffemaskiner fra HLF

Italiensk design og kvalitet - høy kapasitet, hele bønner.

Nykvernede kaffebønner er grunnlaget for den beste kaffen. Med vår avanserte teknikk blir smaken og kvaliteten i friskbrygg automaten optimal. HLF er brukervennlige automater med enkelt vedlikehold. Stor 10" touchskjerm og ett flott design med LED belysning gjør HLF maskinen til en fryd for øyet og ett flott møbel i kontorlandskapet.

HLF serien er moduloppbygget og kan utvides med ulike tilbehør. Vi leverer for øyeblikket fire forskjellige modeller til kontorer av ulike størrelser.

HLF 1700 leveres standard med 1 kvern for kaffe- eller espressobønner og ett ekstra kammer for melk, kakao, te eller andre tilsetninger. Se brosjyre

HLF 2700 leveres standard med 1 kvern for kaffe- eller espressobønner og tre ekstra kammere for melk, kakao, te eller andre tilsetninger. Se brosjyre 

HLF 3700 leveres standard med 2 kverner/bønnetårn for kaffe og espressobønner og 3 pulverkammere til for eksempel sjokolade, melketopping og te. Se brosjyre

HLF 4700 leveres standard med 2 kverner/bønnetårn for kaffe og espressobønner og 4 pulverkammere til for eksempel sjokolade, melketopping og te. Se brosjyre

Fra grunnoppsettet kan man bygge ut med ønsket utstyr som, ferskmelk modul, koppvarmer, kjøleskap, juice modul, m.m. avhengig av modell.

Vi leverer også tilpassede skap til kun maskin eller dobbelt skap som gir plass til rekvisita eller vannkjøler ved siden av.

I tillegg til å lage sin egen individuelle drikk i den oversiktlige menyen på den store touch skjermen, kan skjermen også benyttes til å avspille filmer eller gi beskjeder.

Med HLF appen på din smarttelefon (android) kan du også komponere dine egne kaffeoppskrifter og sende direkte til HLF maskinen.

Vi tilbyr kaffeløsning tilpasset ditt behov med leie- og driftsavtale som sørger for at du har den beste kaffen til enhver tid.

Bruk gjerne skjemaet til å be om informasjon og tilbud på kaffemaskin eller be om prøvesmaking i våre lokaler.

HLF 3700
HLF app for android