L

w

Xerox Altalink C8000 - serie

Du har aldri sett en multifunksjonsskriver som denne før. Xerox® AltaLink C8000 er multifunksjonsenheten dagens medarbeidere har ventet på.

30.03.201713:22 Stein Gøran

Xerox® AltaLink-enhetene gir bedre kapasitet og tilkoplingsmuligheter for mellomstore og store arbeidsgrupper og travle kontorer. Med AltaLink har både eksterne og interne medarbeidere øyeblikkelig og sikker tilgang til dokumenter, data og arbeidsflyt de trenger for å jobbe raskere og mer effektivt, fra hvor som helst og med en hvilken som helst enhet.

Se brosjyre

Se detaljerte spesifikasjoner

Se virtuell demonstrasjon av brukergrensesnittet

Xerox – selskapet som skapte den moderne arbeidsplassen – presenterer den neste revolusjonen i produktivitet på arbeidsplassen. Du får den samme brukeropplevelsen på et stort antall forskjellige maskiner, og du får tilkobling til mobil- og skytjenester og et voksende bibliotek av apper som utvider funksjonaliteten. Du kan jobbe raskere, bedre og smartere.

Intuitiv brukeropplevelse

Et helt nytt, men allikevel svært så velkjent brukergrensesnitt. Oppleves som et nettbrett hvor du bruker håndbevegelser på en skjerm, som også er enkel å tilpasse.

Klargjort for skytjenester og mobilenheter

Du kan koble til skytjenester og mobile enheter rett fra brukergrensesnittet, med tilgang til forhåndsinstallerte skytjenester som lar deg jobbe slik du selv vil, hvor som helst, når som helst.

Førsteklasses sikkerhet

Beskyttelse på flere nivåer for både dokumenter og data, som isolerer og eliminerer nye trusler og sikrer at lover og regler blir etterfulgt.

Klar for nye, avanserte tjenester

Gjør jobben og administrer ressursene mer effektivt. Den enkle integrasjonen av Xerox® Managed Print Services gjør at du kan fjernovervåke leveringen av tjenester og forbruksartikler, og også foreta fjernkonfigurasjon. Tidsbesparende så det holder.

En åpen dør til nye muligheter

Du kan øke kapasiteten din umiddelbart gjennom tilgangen til Xerox App-galleriet, som har apper for optimalisering av digital arbeidsflyt. Bruk vårt nettverk av partnere for å designe innovative løsninger for din spesifikke forretningsvirksomhet.

Les mer på www.connectkey.com om hvordan du kan jobbe smartere.

Xerox AltaLink serien inneholder maskiner med hastigheter fra 30 til 70 sider.

AltaLink C8030, AltaLink C8035, AltaLink C8045, AltaLink C8055 og AltaLink C8070

Bruk gjerne skjemaet nedenfor til å be om tilbud på maskin i AltaLink serien: