Xerox Altalink C81xx - serie

Den ideelle digitale arbeidsplassassistenten for team som krever mye

Vil du få jobben gjort på ordentlig vis? AltaLink kan hjelpe deg med mye mer enn bare utskrift. Du kan automatisere dokumentarbeidsflyten og kople til systemene som driver virksomheten – uten problemer. Disse jobbassistentene er beskyttet av omfattende sikkerhetsfunksjoner og frigjør tid slik at du kan gjøre mer av det som er viktig.

Se brosjyre

Se detaljerte spesifikasjoner

Se virtuell demonstrasjon av brukergrensesnittet

Xerox – selskapet som skapte den moderne arbeidsplassen – presenterer den neste revolusjonen i produktivitet på arbeidsplassen. Du får den samme brukeropplevelsen på et stort antall forskjellige maskiner, og du får tilkobling til mobil- og skytjenester og et voksende bibliotek av apper som utvider funksjonaliteten. Du kan jobbe raskere, bedre og smartere.

Intuitiv brukeropplevelse

Et helt nytt, men allikevel svært så velkjent brukergrensesnitt. Oppleves som et nettbrett hvor du bruker håndbevegelser på en skjerm, som også er enkel å tilpasse.

Klargjort for skytjenester og mobilenheter

Du kan koble til skytjenester og mobile enheter rett fra brukergrensesnittet, med tilgang til forhåndsinstallerte skytjenester som lar deg jobbe slik du selv vil, hvor som helst, når som helst.

Førsteklasses sikkerhet

Beskyttelse på flere nivåer for både dokumenter og data, som isolerer og eliminerer nye trusler og sikrer at lover og regler blir etterfulgt.

Klar for nye, avanserte tjenester

Gjør jobben og administrer ressursene mer effektivt. Den enkle integrasjonen av Xerox® Managed Print Services gjør at du kan fjernovervåke leveringen av tjenester og forbruksartikler, og også foreta fjernkonfigurasjon. Tidsbesparende så det holder.

En åpen dør til nye muligheter

Du kan øke kapasiteten din umiddelbart gjennom tilgangen til Xerox App-galleriet, som har apper for optimalisering av digital arbeidsflyt. Bruk vårt nettverk av partnere for å designe innovative løsninger for din spesifikke forretningsvirksomhet.

Les mer på www.connectkey.com om hvordan du kan jobbe smartere.

Xerox AltaLink serien inneholder maskiner med hastigheter fra 30 til 70 sider.

AltaLink C8130, AltaLink C8135, AltaLink C8145, AltaLink C8155 og AltaLink C8170

Bruk gjerne skjemaet nedenfor til å be om tilbud på maskin i AltaLink serien: