Xerox VersaLink C71xx - serie

Revolusjonerende produktivitet fra den nye standarden i multifunksjonsskrivere

Multifunksjonsskriverne i VersaLink C71xx-serien har Xerox® ConnectKey®-teknologi og kan skilte med førsteklasses pålitelighet, sømløs integrering og avansert produktivitet.

De er tilkoplet skyen og klargjort for mobilen. Appene er på plass, og de er enkle å tilpasse. Modellene i C71xx-serien er dagens moderne assistenter på arbeidsplassen – ved hjelp av dem kan du yte ditt beste både i dag og i fremtiden.

Se brosjyre

Se detaljerte spesifikasjoner

Se virtuell demonstrasjon

Sett sammen din egen konfigurasjon

Xerox – selskapet som skapte den moderne arbeidsplassen – presenterer den neste revolusjonen i produktivitet på arbeidsplassen. Du får den samme brukeropplevelsen på et stort antall forskjellige maskiner, og du får tilkobling til mobil- og skytjenester og et voksende bibliotek av apper som utvider funksjonaliteten. Du kan jobbe raskere, bedre og smartere.

Intuitiv brukeropplevelse

Et helt nytt, men allikevel svært så velkjent brukergrensesnitt. Oppleves som et nettbrett hvor du bruker håndbevegelser på en skjerm, som også er enkel å tilpasse.

Klargjort for skytjenester og mobilenheter

Du kan koble til skytjenester og mobile enheter rett fra brukergrensesnittet, med tilgang til forhåndsinstallerte skytjenester som lar deg jobbe slik du selv vil, hvor som helst, når som helst.

Førsteklasses sikkerhet

Beskyttelse på flere nivåer for både dokumenter og data, som isolerer og eliminerer nye trusler og sikrer at lover og regler blir etterfulgt.

Klar for nye, avanserte tjenester

Gjør jobben og administrer ressursene mer effektivt. Den enkle integrasjonen av Xerox® Managed Print Services gjør at du kan fjernovervåke leveringen av tjenester og forbruksartikler, og også foreta fjernkonfigurasjon. Tidsbesparende så det holder.

En åpen dør til nye muligheter

Du kan øke kapasiteten din umiddelbart gjennom tilgangen til Xerox App-galleriet, som har apper for optimalisering av digital arbeidsflyt. Bruk vårt nettverk av partnere for å designe innovative løsninger for din spesifikke forretningsvirksomhet.

Les mer på www.connectkey.com om hvordan du kan jobbe smartere.

Bruk gjerne skjemaet nedenfor til å be om tilbud på maskin i VersaLink C71xx serien:

Bordmodell
Fullt konfigurert
Display