Xerox innfører garanti i hele levetiden til utvalgte skrivere og MFP'er

Gled deg over problemfrie utskrifter, år etter år, med Xerox utvidede garanti om service på stedet i skriverens levetid.

Xerox garanti i hele levetiden til fargeskrivere og farge multifunksjonsskrivere (MFP'er)

Ting går ikke alltid helt som planlagt. Da er det greit å ha en reserveplan. Vårt tilbud om garanti med service på stedet* i hele levetiden til skriveren, sørger for å holde dine Xerox skrivere og multifunksjonsskrivere (MFP-er) i drift år etter år. 

Hvordan virker det?
  • Registrer produktet ditt hos Xerox innenfor 90 dager etter kjøp for å aktivere garanti
  • Kjøp et sett med rekvisita fra X-Partner Salten (4 farger) i løpet av de siste 60 dagene av opprinnelig garanti og ta vare på faktura.
  • Krev ett års utvidelse av garanti med service på stedet i linken nedenfor.
  • Gjenta hvert år for skriverens levetid**.

Du finner vilkårene her      Her kan du kreve ett års utvidelse av garanti 

Du trenger serienummeret på skriveren din og kopi av faktura for kjøp av toner utstedt innenfor de siste 60 dagene av opprinnelig garanti for å kreve utvidelsen.

Følgende aktive modeller er omfattet av tilbudet om garanti med service på stedet i hele levetiden:


Xerox Phaser 6510
 / Xerox WorkCentre 6515 

Xerox Versalink C400 / Xerox VersaLink C405

Xerox VersaLink C500Xerox VersaLink C505  

Xerox VersaLink C600 / Xerox VersaLink C605

Xerox VersaLink C7000

En del produkter som ikke lengre selges som nye kan også være omfattet av garantien. Kontakt oss dersom du har ett produkt som fortsatt er innenfor opprinnnelig garanti for å sjekke om din garanti kan utvides. Se tabellen til venstre for oversikt over produkter.

*Garanti med service på stedet i hele levetiden, betyr at du kan kreve en 12 måneders Xerox-servicekontrakt på stedet flere ganger i løpet av levetiden til kvalifisert utstyr, hvis du overholder de oppgitte vilkårene. Gjelder kun for bestemt utstyr kjøpt i løpet av perioden som er oppgitt i vilkårene. 

**Levetiden for kvalifisert utstyr bestemmes av Xerox (kan avsluttes etter et sideantall er nådd, eller på grunn av tilstand og produktforeldelse) Se tabellen til venstre for maksimal levetid for din skriver.

Tabell over maksimal levetid
Oversikten viser maksimalt antall trykk i levetiden til skriver/ MFP