Xerox Workflow Central Platform

Ustoppelig produktivitet uansett hvor du er. Måten du arbeider på blir aldri det samme igjen.

Hva står i veien for at arbeidet blir gjort? Hverdagslige dokumentutfordringer som stanser framdriften din.

Viktige, men lange rapporter som er mye lengre enn lunsjpausen din. Håndskrevne notater som er vanskelige å lese og ikke tydelige nok til å dele. Filer i ubrukelig format eller på et uleselig språk. Privat informasjon du ikke må dele utilsiktet. Listen fortsetter i det uendelige.

Disse daglige utfordringene bremser deg, stjeler verdifull tid og hindrer deg i å fokusere på det som er viktigst.

Dokumenter skal støtte produktivitet, ikke stå i veien for det. Det er derfor Xerox® Workflow Central Platform gir deg muligheten til å overkomme hverdagslige utfordringer på alle enheter – fra PC-en, mobilenheter og Xerox® multifunksjonsskriver (MFP). Den gjør det enkelt å konvertere filer til brukbare og praktiske formater, med sømløs og sikker tilgang når og hvor som helst.

Sted, språk, tidsmangel, filtype, enhet og andre vanlige utfordringer er ikke lenger hindringer for å gjøre jobben din. Med enkeltstående og kombinerte arbeidsflyter kan Xerox Workflow Central gi deg riktige verktøy for å få arbeidet til å flyte, slik at du kan ta tilbake kontrollen over dagen din. For hvem har vel tid til nedetid?

Konverter til lyd

Lei av å alltid være på etterskudd? Konverter dokumenter til en lydfil som du kan lytte til når og hvor som helst.

Enten du liker å gjøre flere ting på én gang eller ganske enkelt foretrekker å lytte fremfor å lese, kan du nå på et øyeblikk opprette lydfiler fra alle slags dokumenter. Bare sett i øretelefonene og trykk på «play» for produktivitet.

Konverter til MS Office

Ikke la feil filtype bremse deg. Konverter PDF- og papirdokumenter eller lydfiler til redigerbare og digitale Microsoft Office-formater.

Ikke mer bortkastet tid på å gjenskape et dokument eller skrive det på nytt. Du kan raskt konvertere det til redigerbare MS-formater så du kan gå videre i dagen.

Håndskrevet til tekst

En enklere metode for å få notatene fra blokken eller tavlen levert til kollegaene dine?

Gjør dem om til lesbare, redigerbare og delbare digitale filer som man enkelt kan lese og handle på.

Oppsummer

For mange ord og ikke nok tid? Få med deg hovedpunktene i en lang rapport, artikkel eller hvitbok med en kortere, oppsummert versjon.

Bruk mindre tid på å prøve å forstå innhold og mer tid på å ta det i bruk. Ikke bli oversvømt av informasjon, bare få lett tilgjengelig og presis innsikt på sekunder.

Anonymiser

Nå ser du det. Nå ser de det ikke. Si farvel til tidkrevende manuell anonymisering, en prosess der det ofte gjøres feil.

Skjul konfidensiell eller personlig identifiserbar informasjon (PII) raskt og presist ved å bruke banebrytende kunstig intelligens (AI) som kan identifisere angitte ord eller setninger.

Oversett

Et språk inn. Et annet ut. En umiddelbar oversettelse er lett tilgjengelig.

En raskere og enklere metode for å oversette og beholde det originale oppsettet til dokumentene dine. Oversettelsens arbeidsflyt tar i bruk toppmoderne teknologi for å levere umiddelbare oversettelser på over 40 forskjellige språk.

Slå sammen

Flere filer betyr ikke nødvendigvis flere problemer. Slå dem sammen ved å gjøre opptil 5 filer om til én.

Ikke la forskjellige formater forsinke deg. Gjør enkelt to eller flere Word-, Excel-, PowerPoint- og eksisterende PDF-filer om til én, eller sett inn ett dokument i et annet.