Vilkår og betingelser

Frakt og levering

Levering skjer til oppgitt adresse med valgt fraktmetode og til oppgitt pris. Leveransen vil skje direkte fra ett av våre sentrale lagre. Vi gjør oppmerksom på at lagerstatus i vår nettbutikk gjenspeiler status fra våre sentrallager og ikke nødvendigvis eget lager. Dersom det skulle vise seg at vår lagerstatus ikke er riktig vil vi gjøre oppmerksom på dette og eventuell leveringstid.

Betalingsinformasjon

Vi tilbyr faktura til bedriftskunder. Privatkunder kan betale med Vipps, Paypal eller Kredittkort (via Paypal). 

Returrett

Er kjøpet gjennomført som privatperson til personlig bruk gjelder angrefristloven. Du kan da angre og returnere ditt kjøp innen 14 dager etter mottak av varen. Varen må returneres til X-Partner Salten sammen med angreskjema som du finner her: Angreskjema

Husk at vi skal kunne selge varene på nytt. Pakk inn varen slik den ble levert. Ved retur er du ansvarlig for varen. Når du skal returnere skal varen være ubrukt og returneres i en uskadd originalforpakning.

Bedrifter har ikke returrett, og må ta kontakt med oss for å avtale eventuell retur av varer. Ta kontakt med oss på post@xpsalten.no for å avtale videre behandling.

Etter mottak og godkjent retur tilbakebetales beløpet innen 14 dager fra vi mottok returen. Har du bestilt med faktura og denne ikke er betalt krediteres denne etter godkjent retur.

Reklamasjon

Dersom det skulle vise seg at mottatt vare har feil ber vi deg ta kontakt med oss så raskt som mulig på post@xpsalten.no slik at vi kan rette opp i dette. Ved reklamasjon på våre skrivere og multifunksjonsprodukter som er dekket av garanti fra leverandør kan denne også bli håndtert direkte av leverandør. Dette hjelper vi deg med i så tilfelle. 

Øvrig

Vi forbeholder oss retten til å kredittvurdere alle bedriftskunder som ønsker betaling i etterskudd med faktura, før eventuell leveranse skjer.

Personvern

Her finner du våre personvernserklæring: Personvern