Om X-Partner Salten

X-Partner Salten er en lokalt eid IKT-leverandør i Bodø. Vi leverer et bredt spekter av IT-produkter, hardware, software og tjenester til store og små selskaper i offentlig og privat sektor.

Sammen med våre samarbeidspartnere og leverandører, som er blant de mest anerkjente innenfor sine områder, leverer vi løsninger som forenkler hverdagen til våre kunder.

Fra vårt kontor i Bodø betjener vi kunder i alle salten kommunene og har kunder i Fauske, Sørfold, Hamarøy, Steigen, Saltdal, Mo i Rana, Beiarn, Værøy, Meløy og Gildeskål

X-Partner Salten er Xerox Konsesjonær. Konsesjonærer er spesialister i å selge Xerox-produkter og -tjenester, eksperter på dokumentadministrasjon og kan tilby hele utvalget av maskinvareteknologi, programvare, administrerte tjenester og finansielle løsninger. Med Xerox i ryggen kan de også levere ettersalg og teknisk støtte.

Har du en generell forespørsel til oss, enten det gjelder produkter eller tjenester, bruk gjerne skjemaet for å komme i kontakt med oss. Vi vil ta kontakt med deg straks vi får anledning.

Har du mer spesifikke spørsmål til en av våre ansatte må du gjerne bruke kontaktskjemaene knyttet til hver enkelt ansatt som du finner her: Ansatte