Microsoft 365

Få alle Office programmene og funksjonene du kjenner og stoler på: Word, Excel, PowerPoint, Outlook og OneNote.

Programmene du kjenner og stoler på

Microsoft 365 er abonnement på Office-programmer og andre produktivitetstjenester som du får tilgang til via Internett (skytjenester), for eksempel nettmøter via Skype for Business og e-post i Exchange Online for bedrifter, i tillegg til ekstra lagringsplass på nettet med OneDrive for Business og Skype-minutter.

Organiser fritid og arbeid enklere

Arbeid og kommuniser raskere med tidsbesparende funksjoner og et oversiktlig, moderne utseende på alle programmene. I tillegg kan du lagre dokumentene dine i skyen på OneDrive og få tilgang til dem nær sagt hvor som helst

Perfekt for samarbeid

Det har aldri vært enklere å dele, vise og redigere dokumenter og notater med Word, PowerPoint og OneNote. Jobb i dokmentene samtidig, enten dere befinner dere i samme rom, eller på andre siden av jorden.

Office 365 Business inkluderer også skrivebordsversjonene for lokal installasjon av: Word, Excel, Powerpoint, Outlook, OneNote og Publisher.

Vi tilpasser din løsning for en fast lav pris pr måned og inkluderer apper til din Xerox ConnectKey aktiverte multifunksjonsmaskin for direkte tilgang til Office 365 fra displayet på maskinen.

Relatert innhold