Fortsett jobben mobilt

Ditt arbeid tar deg overalt. Nå kan du ta arbeidet med deg. Skriv ut og skann fra mobil eller nettbrett

Last ned disse appene for mobilt arbeid slik at du enkelt kan skrive ut og skanne fra mobiltelefonen eller nettbrettet. Appene lar deg jobbe med din Xerox® ConnectKey® multifunsjonsskriver (MFP) slik at du kan fullføre arbeidet ditt selv om du ikke er på kontoret.

Xerox Mobile Link App

Utnytt funsjonaliteten av en Xerox MFP-skanner eller mobil kamera med dine mobile enheter. Appen 3 i 1 kan fange opp, administrere og sende data. Noe som gjør deg mer produktiv uansett hvor du er.

Last ned fra Google Play ›
Last ned fra iOS App Store ›

Xerox Print Service Plug-in for Android™

Skriv ut bilder, nettsider og dokumenter når den mobile enheten er koblet til en kompatibel Xerox-skriver i et trådløst nettverk. Xerox Print Service Plug-in for Android muliggjør mobil utskrift til mange Xerox-skrivere og multifunksjonsmaskiner uten behov for tredjeparts programmer.

Last ned fra Google Play ›

Xerox Print Portal-app

Xerox Mobile Print Portal krever en av våre Xerox-mobile utskriftsløsninger for øyeblikket tilgjengelig på www.Xerox.com/mobile og gjør det mulig for smarttelefon- og nettbrettbrukere å få kontakt med nettverksskrivere for en enkel, praktisk og sikker utskriftsmetode.

Last ned fra Google Play ›
Last ned fra iOS App Store ›

Mopria-utskriftstjeneste

Som en mer universell måte å skrive ut fra Android-enheter gir Mopria-utskriftstjeneste grunnleggende utskriftsfunksjoner for Xerox og andre leverandørers skrivere.

Last ned fra Google Play ›

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon

Relatert innhold