Fortsett jobben mobilt

Ditt arbeid tar deg overalt. Nå kan du ta arbeidet med deg. Skriv ut og skann fra mobil eller nettbrett

27.07.201610:29 Stein Gøran

Last ned disse appene for mobilt arbeid slik at du enkelt kan skrive ut og skanne fra mobiltelefonen eller nettbrettet. Appene lar deg jobbe med din Xerox® ConnectKey® multifunsjonsskriver (MFP) slik at du kan fullføre arbeidet ditt selv om du ikke er på kontoret.

Xerox Mobile Link App

Utnytt funsjonaliteten av en Xerox MFP-skanner eller mobil kamera med dine mobile enheter. Appen 3 i 1 kan fange opp, administrere og sende data. Noe som gjør deg mer produktiv uansett hvor du er.

Last ned fra Google Play ›
Last ned fra iOS App Store ›

Xerox Print Service Plug-in for Android™

Skriv ut bilder, nettsider og dokumenter når den mobile enheten er koblet til en kompatibel Xerox-skriver i et trådløst nettverk. Xerox Print Service Plug-in for Android muliggjør mobil utskrift til mange Xerox-skrivere og multifunksjonsmaskiner uten behov for tredjeparts programmer.

Last ned fra Google Play ›

Xerox Print Portal-app

Xerox Mobile Print Portal krever en av våre Xerox-mobile utskriftsløsninger for øyeblikket tilgjengelig på www.Xerox.com/mobile og gjør det mulig for smarttelefon- og nettbrettbrukere å få kontakt med nettverksskrivere for en enkel, praktisk og sikker utskriftsmetode.

Last ned fra Google Play ›
Last ned fra iOS App Store ›

Mopria-utskriftstjeneste

Som en mer universell måte å skrive ut fra Android-enheter gir Mopria-utskriftstjeneste grunnleggende utskriftsfunksjoner for Xerox og andre leverandørers skrivere.

Last ned fra Google Play ›

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon

Relatert innhold