Xerox ConnectKey Teknologi

Xerox® ConnectKey®-teknologien forandrer måten de ansatte jobber på, og gir dem frihet til å løse problemer, være mer produktive og ta på seg ny utfordringer

Forandre måten du jobber på

Slik forvandler Xerox® ConnectKey®-teknologi skriveren til en smart jobbassistent
 
Arbeidsplassmiljøet utvikler seg stadig. Teknologier og prosesser som var vanlige for fem eller ti år siden, er nå gamle og utdaterte. I tillegg til stadig ny teknologi er nå millenniumsgenerasjonen i ferd med å gå ut på arbeidsmarkedet. Millenniumsgenerasjonen er den første generasjonen som er vokst opp digitalt. De er vant til å være mobile, tilkoplede og alltid på. De forventer at alle prosesser skal være effektive og sømløse. Hvis virksomheter vil være konkurransedyktige, må de ta i bruk ny, avansert teknologi.

Xerox® ConnectKey®-teknologi er svaret på et kontormiljø som stadig er i utvikling. Dens smarte jobbassistent kan ikke bare kopiere, skanne, fakse eller skrive ut, men også oversette, dele og opprette elektroniske dokumenter med bare noen få skjermtrykk. ConnectKey-teknologi gjør alt dette med skytilkobling. Si adjø til spredt informasjon, usammenhengende prosesser, adskilt tilleggsutstyr og ustrukturert støtte.

Grensesnittet på våre nye ConnectKey maskiner har ett nettbrett-lignende oppsett og kan enkelt tilpasses brukernes egne ønsker.

Prøv berøringsskjermen her: Grensesnittsimulator for ConnectKey

Xerox ConnectKey miljøet